Dapatkan Baucar Diskaun Untuk Setiap Pembelian!

JERAGAT, JERAWAT, BINTIK HITAM, PARUT, TONA TAK SEKATA, KULIT KERING & KUSAM

Rasa Kecewa Dan Putus Asa Sebab Dah Guna Macam-Macam Cara & Produk Tapi Jeragat Susah Nak Hilang?

Adakah anda sedang mengalami masalah seperti ini?

Image

Dah fed-up guna macam-macam cara dan produk tapi jeragat tetap tak hilang?

 

  • Dah makan suppliment & vitamin - Tak berkesan
  • Dah sapu krim siang & malam - Tak berkesan
  • Dah guna sabun muka - Tak berkesan
  • Dah guna serum jeragat - Pun tak berkesan

Hampir 47% wanita di Malaysia menghadapi situasi yang sama dan ianya masih wujud hingga ke hari ini.

 

Ramai orang tak ambil kisah kerana selalu digambarkan dengan berita palsu kononnya masalah jeragat ini memang susah nak hilang dan perlu buat rawatan laser sahaja?

Image

Jom Tonton Video Perkongsian Daripada Pengguna Kami

Terima kasih kepada pengguna Calendula Essence Toner yang sudi sudi berkongsi pengalaman mereka.

"Sebelum ni kulit muka saya ada jeragat teruk dan jerawat. Bila saya dah pakai toner ni, kulit muka saya jadi glowing, muka cerah dan jeragat saya makin tipis. Bau dia pun sangat wangi. Saya suka ❤"

Puan Roha

"Lepas cuci muka mesti pakai toner sebab dia akan kecilkan liang pori, mengurangkan jerawat dan jeragat kita. Bila skin dah cantik, kita tak perlu makeup tebal-tebal. Just pakai loose powder, blusher or lipstick dah cukup. Hasilnya, kulit muka rasa lembut dan wangi je 🥰"

Nurul Atiqah

"Saya nak share result sebelum dan selepas. Saya dah guna separuh toner, jeragat dah semakin pudar and tinggal bayang saja. Seriously memang cantik. Lagi 1 bulan kulit muka jadi cermin.. 😜"

Puan Casio Sze Jousih

"Saya dah guna Toner Noufa ni selama sebulan dan kulit saya semakin sihat. Apa yang saya perasan kesan-kesan jeragat & jerawat semakin pudar. Tak sabar nak tengok kesannya lepas habis sebotol nanti."

Puan Azreen

"Setiap bulan muka saya mesti naik jerawat, kulit jadi kering & kusam. Mungkin sebab perubahan hormon atau faktor cuaca. Tapi nasib baik saya stanby toner ni. Sapu je 2 kali sehari, InshaaAllah kulit jadi elok semula.."

Puan Aizah

MEMPERKENALKAN CALENDULA ESSENCE TONER

Toner Berasaskan Ekstrak Bunga Calendula Yang Diimport Premium Dari Perancis.

Image

Merawat & Melembapkan Kulit 3x Lebih Berkesan Daripada Toner Biasa

 

Bunga calendula mempunyai kandungan aktioksida yang tinggi dan sifat anti-inflamasi yang efektif untuk menyembuhkan luka dan radang kulit secara semulajadi.

 

Mudah Resap & Tidak Melekit

 

Tidak seperti toner lain, toner calendula ini mempunyai texture yang lebih 'ringan' bagi memudahkan ia meresap dengan efektif ke dalam kulit.

 

Water-based & Mesra Wuduk

 

Walaupun toner ini mengandungi campuran essence, tapi ia tidak berminyak dan mudah dicuci. Toner ini juga bebas dari campuran alkohol dan boleh dipakai ketika solat.

Image

Antara Kesan Selepas Penggunaan Calendula Essence Toner:

 

  • Kesan-kesan jeragat & bintik hitam semakin pudar dan hilang
  • Jerawat mudah kecut & terhalang daripada merebak
  • Mengekalkan hidrasi kulit
  • Kulit akan sentiasa lembap dan tidak kering
  • Tona kulit jadi lebih cerah dan sekata
  • Mengecilkan liang pori dan menganjalkan kulit
  • Kulit rasa lebih licin dan glowing

Calendula Essence Toner Telah membantu Lebih 47,000 Wanita Diseluruh Malaysia!

Jom kita tengok apa kata pengguna kami yang telah merasai pengalaman positif selepas menggunakan toner ini.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

PENAFIAN: Ini adalah testimoni sebenar daripada pengguna. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan situasi kulit pengguna.

Mendapat Kelulusan KKM & Selamat Digunakan!

Toner Ini 100% Selamat Dan Telah Diuji Secara Klinikal Iaitu Bebas Daripada Bahan Kimia Berbahaya Seperti Mercury.

Image
Image

Tonton Video Tutorial Cara Penggunaan Calendula Essence Toner

Sapu je 2 kali sehari mengikut kaedah "Korean 7-Skin Method"

❤ Cara Pertama: Guna Cotton Pad

Boleh buat sebelum makeup. Kulit akan terus plump, hydrates dan makeup pun tahan lebih lama.

❤ Cara Kedua: Guna tangan

Cara ni sesuai untuk yang bermasalah jeragat & kulit kering. Ia akan bagi deep hydration pada kulit kita.

Harga Sebenar RM129, Sekarang RM99 Sahaja

Nikmati Diskaun Istimewa Bagi Menghargai Bakal Pelanggan Kami.

Image

Diskaun RM30!

 

Kami berbesar hati untuk memberi potongan harga Rm30 bagi setiap pembelian 1 unit. Pelaburan anda hanya Rm99 sahaja!

 

Kelab VIP Noufa

 

Anda berpeluang menjadi ahli VIP Noufa untuk menikmati pelbagai kelebihan seperti:

 

  • Konsultasi percuma
  • Harga istimewa untuk pembelian ulangan
  • Pelbagai promosi, contest & hadiah istimewa khas untuk ahli VIP
Image

Hadiah Eksklusif Percuma!

 

  1. Beg eksklusif Noufa Skin bernilai RM39.90
  2. Trial sabun Noufa Skin bernilai RM5.00
  3. Baucar diskaun untuk pembelian seterusnya bernilai RM5.00

3 Jaminan Untuk Anda

Nikmati pembelian yang sangat berbaloi tanpa sebarang risiko.

Image
Image
Image

Tawaran Harga Istimewa Untuk Anda

Nikmati tawaran terkini dengan pelbagai penjimatan dan hadiah percuma.

Soalan-Soalan Lazim

Produk ini memang diformulasi khas untuk mereka yang berkulit sensitif dan bagus untuk mengurangkan radang atau iritasi pada kulit.
Produk ini bebas bahan kimia merbahaya dan tidak akan memberi kesan iritasi atau penggelupasan pada kulit.
Jangan risau, produk kami selamat digunakan dan berdaftar dibawah kementerian Kesihatan Malaysia. Nombor rujukan NOT191101619K.
1 botol mengandungi 200ml dan boleh tahan 2-3 bulan bergantung pada kekerapan penggunaan.
Toner ini adalah waterbased dan bebas alkohol. Jadi ia tidak berminyak, mudah dibasuh & boleh dibawa solat.
Expired date adalah 12 bulan selepas dibuka.
Kami akan proses order anda secepat mungkin dalam tempoh 24 jam. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bagi semenanjung, dan 3-5 hari bagi sabah & sarawak. Sekiranya anda tidak terima barang selepas 5 hari, anda boleh hubungi customer servis kami +60183884733

Hotline Customer Service:

Cik Ziha 0183884733